Wij bestaan ondertussen 10 jaar!


10 jaar geleden werden onze toenmalige activiteiten in de bouwsector getroffen door een financiële crisis. De lopende projecten werkten we af maar het rendement liet op zich wachten. Uit onze eigen behoefte op dat ogenblik ontstond het idee voor de oprichting van Incasso Geka.

Wij bestaan ondertussen 10 jaar! 10 jaar  dat we werken om de financiële gezondheid en het leven van elke ondernemer te verbeteren. Maar het is onze bedoeling om nog meer te doen in de komende tien jaren. We plannen om op heel korte termijn onze dienstverlening uit te breiden. We zullen administratieve en boekhoudprocessen vereenvoudigden om ondernemers te helpen hun financiën beter te beheren, te controleren en te verbeteren. En dat alles tegen een fractie van de tijd en aan een tiende van de kosten.

Meer tijd en middelen voor wat écht belangrijk is. Met ons nieuw platform werk je slimmer, sneller, gemakkelijker én een heel stuk goedkoper! Verlies geen tijd aan je administratie en loop niet langer achter de feiten aan. Je krijgt vanaf nu 24/7 inzicht in je financiën. Zo kan jij je richten op een succesvolle toekomst van je onderneming. Ben jij benieuwd? Wil jij mee weten? Contacteer ons!

Het is ons doel om de administratie van al onze gebruikers drastisch te verbeteren en veel goedkoper te maken.

Alleen ga je sneller, samen kom je verder

Om onze groeiplannen waar te maken wordt er een strategische en exclusieve samenwerking met kantoor Blanckaert / Bruls uitgebouwd.

Mr. Bernard Blanckaert startte in 2000 met zijn eigen advocatenkantoor “Blanckaert & Draye” te starten. Met een achtergrond in het ondernemingsleven koos Mr. Blanckaert ervoor om zich hier verder op toe te leggen.

Mr. Koen Bruls begon na zijn Master in de Rechten aan de K.U.Leuven als advocaat aan de Brusselse Balie in 2000. Vijf jaar later maakte hij de overstap naar de Balie van Hasselt en startte bij het kantoor van Mr. Blanckaert.

In 2016 richtten ze na een jarenlange samenwerking Blanckaert / Bruls Advocaten op waarin beiden vennoot zijn. Ook hier lag de focus op zaken waar ondernemers en zelfstandigen mee geconfronteerd worden en kozen beiden voor een klantvriendelijke en no-nonsense aanpak. Door te breken met oude gewoontes binnen de advocatuur hanteert het kantoor duidelijke prijsafspraken met cliënten, een klaar en eenvoudig taalgebruik en vermijden zij lange en zinloze procedures. Een aanpak die goed werkt en ook door de klanten van Incasso Geka wordt gewaardeerd.

Graag stellen we deze mensen kort voor:

BERNARD BLANCKAERT

Bernard Blanckaert studeerde Rechten aan de K.U. Leuven en behaalde een Graduaat Fiscaliteit aan de EHSAL te Brussel.

In 1997 sloot Mr. Blanckaert zich aan bij de Balie van Hasselt waarna hij in 2000 startte met een eigen advocatenkantoor om zich toe te leggen op het begeleiden en adviseren van bedrijven.

In 2016 begon hij met vennoot Koen Bruls de asssociatie Blanckaert / Bruls waar hij sindsdien actief is.

Hij is meertalig en ervaren in alle materies die Blanckaert / Bruls behartigt.

KOEN BRULS

Koen Bruls studeerde Rechten aan de K.U. Leuven en begon zijn carrière aan de Balie van Brussel.

In 2005 verhuisde Koen naar de Balie van Hasselt waar hij sindsdien actief was als advocaat in het kantoor van Mr. Blanckaert. In 2016, na een jarenlange samenwerking met Mr. Blanckaert, stapte hij als vennoot in de associatie Blanckaert / Bruls.

Hij is meertalig en ervaren in alle materies die Blanckaert / Bruls behartigt

 

Altijd fijn om te weten met je spreekt 🙂