Wat zou je doen met 552 uur meer tijd?

Ondernemers spenderen gemiddeld 2 maanden per jaar aan factuuropvolging. Wat zou jij doen met meer privé tijd, meer energie en minder kopzorgen?

Facturen invorderenKlant worden
Veranderende wet 1 september aanmaningen aan consumenten
Template aanmaningen bizzon incassobureau
Incassobureau bizzon actief invorderen houthalen

Wat zou je doen met 552 uur meer tijd?

Ondernemers spenderen gemiddeld 2 maanden per jaar aan factuuropvolging. Wat zou jij doen met meer privé tijd, meer energie en minder kopzorgen? GRATIS één openstaande factuur in 2 stappen.

Facturen invorderenKlant worden
Bizzon pijl naar rechts

Upload een factuur

Laad je factuur op

Heb je een vervallen factuur die nog niet is betaald? Vul ons formulier in en upload de factuur. GRATIS één openstaande factuur in 2 gemakkelijke stappen.

"*" geeft vereiste velden aan

1Stap 1
2Stap 2
Max. bestandsgrootte: 32 MB.

Meer dan één factuur? Klant worden

Bizzon pijl naar links

Upload een factuur

Bizzon pijl naar rechts

Upload een factuur

Laad je factuur op

Heb je een vervallen factuur die nog niet is betaald? Vul ons formulier in en upload de factuur. Gratis één openstaande factuur in 2 gemakkelijke stappen.

"*" geeft vereiste velden aan

1Stap 1
2Stap 2
Max. bestandsgrootte: 32 MB.

Meer dan één dossier? Klant worden

Bizzon pijl naar links

Upload een factuur

Veelgestelde vragen over incassobureaus

Veelgestelde vragen over incassobureaus

Gemiddeld rekenen incassobureaus tussen de 10% en 25% van het geïnde bedrag. Sommige hanteren een no cure no pay-model, anderen werken met vaste abonnementsvormen of combinaties van deze modellen.

De opvolging van de eerste factuur is bij Bizzon GRATIS. Voor ondernemers hebben we een voordelig pakket vanaf €49 per maand, waarmee we de zorgen rondom debiteurenbeheer uit handen nemen. Zo kun jij je concentreren op je kernactiviteiten terwijl wij voor je financiële gemoedsrust zorgen.

Mocht het zover komen dat er extra kosten gemaakt moeten worden, dan proberen we deze kosten zoveel mogelijk te verhalen op de schuldenaar.

Zo rekenen we erop dat jij uiteindelijk de hoofdsom van jouw factuur kan ontvangen. Maar weet dat je nooit voor verrassingen komt te staan. We houden je steeds op de hoogte.

In Vlaanderen zijn diverse incassobureaus actief, elk met hun eigen specialisaties en focus. Zo zijn er lokale incassobureaus, maar ook bedrijven die zich focussen op de internationale dossiers of corporate.

Bij Bizzon bieden we een complete dienstverlening om jouw openstaande factuur te innen van zowel particulieren als b2b, in het binnenland en buitenland. Om de slaagkansen van jouw zaak te maximaliseren en het risico op kosten te beperken, doen we ook een grondige controle omtrent de financiële toestand van je klant. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en riskeer je nooit verrassingen. Onze klanten geven ons een 4,5 op 5 in Google.

Het beste incassobureau is dus afhankelijk van wat een onderneming zoekt: de juiste match voor jouw specifieke behoeften.

Nee, een incassobureau kan dit niet. In België kan een gerechtsdeurwaarder in opdracht van een schuldeiser loonbeslag leggen nadat een vonnis is uitgesproken. Het incassobureau kan hierbij assisteren in het invorderingsproces, maar het daadwerkelijke loonbeslag wordt uitgevoerd door de gerechtsdeurwaarder onder toezicht van de rechtbank.

Bij Bizzon streven we naar minnelijke oplossingen en willen we escalatie zoveel mogelijk voorkomen. We werken samen met ondernemers om constructieve betalingsregelingen te treffen voordat juridische stappen nodig zijn. Moest dit toch nodig zijn, dan beschikken we over de nodige contacten om ook het complete gerechtelijke traject te voeren.

Als je een factuur uploadt, zullen de factuur controleren, registreren. We nemen contact op met de debiteur om de factuur te innen. Als de debiteur de factuur betaalt, wordt het bedrag aan u overgemaakt. Als de debiteur de factuur niet betaalt, zal Bizzon verdere stappen ondernemen volgens onze incassoprocedure. We houden je steeds op de hoogte.

Bizzon gaat zorgvuldig om met de privacy van haar klanten. Alle gegevens die worden verwerkt door Bizzon zijn beveiligd volgens de GDPR-richtlijnen.

Werk jouw openstaande facturen weg

Waarom nog langer wachten op een betaling?

Betrouwbaar incassobureau in Limburg

Incasso GeKa
Grote Baan 143 bus 1
3530 Houthalen-Helchteren

TEL 011 46 90 00
MAIL [email protected]

BE 0502.735.360

Toezichthoudende overheid:Federale Overheidsdienst Economie, K.M.O., Middenstand en Energie Algemene Directie Economische Inspectie Koning Albert II-laan 16, 1000 Brusselhttps://economie.fgov.be