Bizzon in het nieuws


Bizzon bezorgt bedrijven hun betalingen

“Incasso heeft een negatieve connotatie en doet denken aan een pitbull die op een agressieve manier zijn rechten afdwingt. Onze manier van werken is totaal anders, en daarom zijn we van scratch begonnen met een volledig nieuw verhaal: Bizzon.”

“Bizzon houdt zich enerzijds bezig met debiteurenbeheer, waarbij op een vrij geautomatiseerde manier, de facturatie van de klanten wordt opgevolgd. “Daarnaast verzorgen we de actieve invordering van onbetaalde en vervallen facturen, met als doel om de cashflow van onze klanten positief te beïnvloeden”, zegt Gert Bellemans. “Want wie met wanbetalers krijgt te maken, kan wel eens in de financiële problemen komen. Onderzoek wijst uit dat maar liefst 40% van alle faillissementen te wijten is aan slechte administratieve opvolging. Redenen genoeg dus om op vlak van facturatie niets aan toeval over te laten.”

Actieve invordering

“De communicatie via e-mail, telefoon, brief, sms of andere kanalen begint met het luisteren naar de wanbetaler. We zoeken naar een oplossing, zoals een afbetalingsplan. Het doel is altijd dat we de zakenrelatie tussen onze klant en de wanbetaler niet opblazen en de deur open houden om ook in de toekomst business met elkaar te blijven doen. Daarbij hanteren we wel een duidelijke en consequente werkwijze volgens concrete stappen, tot uiteindelijk -indien nodig- het inschakelen van een advocaat en deurwaarder.”

Het hele artikel lees je hier: https://www.made-in.be/limburg/bizzon-bezorgt-bedrijven-hun-betalingen.

bizzon bericht

Bron: Meers, K. (2023, 3 mei). Bizzon bezorgt bedrijven hun betalingen. https://www.made-in.be/limburg/bizzon-bezorgt-bedrijven-hun-betalingen