Square 1 Translations

Square 1 Translations

Wie ben je, wat is je functie en wat doen jullie?

Ik ben Ine Hermans van Square1Translations. Wij zijn een groep opgesplitst in twee verschillende activiteiten. Enerzijds Square1translations: dit is ons vertaalbureau. We maken vertalingen in verschillende talencombinaties. Daarnaast bieden we ook tolken en meertalige copywriting aan. Dus alles wat te maken heeft met taal.

Daarnaast hebben we nog een tweede tak. Square1Office. Hier bieden we administratieve diensten aan. Hoofdzakelijk doen we transcripties voor artsen en advocaten.

Hoe behandelden jullie in het verleden onbetaalde facturen?

In het verleden volgden we de onbetaalde facturen zelf op. We stuurden zelf aanmaning naar de klant en na X aantal keer stuurden we dan per brief een aanmaning.

Gekste excuses?

Het gekke is dat we nooit excuses krijgen. Wel hebben we één keer gehoord dat de klant het correcte rekeningnummer niet had terwijl dit op de factuur staat.

Waarom op zoek naar een partner?

We zijn op zoek gegaan omdat we merkten dat ondanks de aanmaning, het vaak heel lang duurde vooraleer we de centen mochten ontvangen. Het was ook tijdrovend en willen liever onze energie in de core van onze business steken in plaats van het opvolgen van onbetaalde facturen.

Samenwerking Bizzon?

Sinds de samenwerking met Bizzon ervaar ik vooral gemoedsrust wat betreft onbetaalde facturen. We weten ook dat het gewoon in orde komt, no matter what. De gemoedsrust is wel heel fijn.

Wat doe je nu voor snellere betalingen?

Klanten kunnen gemakkelijk met 1 klik via Mollie betalen en dat helpt wel om sneller betaald te worden.